"We find your American beer is like making love in a canoe. It's f*cking close to water." /Eric Idle/

2010. augusztus 29., vasárnap

szánalom..

egyesek egyszerűen azt hiszik, hogy övék a világ. szerintem nevetséges. de komolyan, hogy képes valaki kijelenteni, hogy az a zene, amit ő éppen úgy esett, hogy nem szeret, egyszerűen nem jó, és csak kevesen szeretik, és azért szeretik kevesen, mert rossz. pedig ez természetesen nem igaz, de ő úgy gondolja. csak mert ő olyan zenét hallgat, ami populáris, és menő azt hallgatni. szerintem sokkal egyedibb és jobb olyan zenét hallgatni, amit lehet, hogy csak kevesebben ismernek, de mégis ezerszer JOBB, mint ezek a mainstream cuccok. meg hogy azért nem ismertek, meg híresek, mert bénák. NAGY TÉVEDÉS. attól, hogy valakinek a zenéjét kevesebben szeretik, nem azt jelenti, hogy béna. van, akit csak azok szeretnek, akiknek olyan a stílusuk, mint neki. mert nem játsszák a klipjeit a viván, mert nekik nem az ismertség a fontos, hanem, hogy azt csinálják, amit szeretnek. és mások nem ismerik őket. meg hogy csak azért csinálják, mert nem elég intelligensek hozzá, hogy normális munkájuk legyen. ez mekkora hülyeség már. de komolyaaaan. ez szinte fáj már, hogy EGYESEK micsoda öntelt marhák tudnak lenni, hogy csak az jó, amit ők szeretnek, és ami szerintük is jó. egyszerűen nem tudom felfogni ésszel, hogy tud valaki így gondolkodni. 

asszem, ez kicsit zavaros volt, de annyira ki tud borítani, amikor VALAKI ilyen (bocs a szóért, de) seggfej. hogy lehet valakinek akkora az egója, hogy nem lát ki mögüle??! most komolyaaan??! de fel tud idegelni az ilyen "csakazjóamiténszeretek"-duma.. kész téboly..

bicsi-bocsi, de ezt muszáj volt kiadni magamból.. -.-'

3 megjegyzés:

  1. örülök Csilla hogy posztolgatsz még néhanapján:D A humorod maradt az a fasza mint régen:P(lásd előző bejegyzés) és még mindig kifejtesz értelmes fontos dolgokat, és lám, megint igazad van(Y):D

    VálaszTörlés
  2. kösz. tudod, nekem MINDIG igazam van. ;P

    VálaszTörlés
  3. Hát azért nem mindig, de az esetek többségében előfordul :D

    VálaszTörlés