"We find your American beer is like making love in a canoe. It's f*cking close to water." /Eric Idle/

2009. február 10., kedd

BigMidgets

nah. úgy döntöttem, hogy az egyik lentebbi sztoriban szereplő peti és lacika több történetben is szerepelni fog, persze esetleg másokkal is kiegészülve. mondjuk úgy, hogy ilyen "állandó szereplők" vagymi. ésakkor róluk több történet is lesz. na milyen? : D jó ötlet? : D most róluk mesélnék kicsit.

szóval peti tizenhat éves, és egy zenekarban gitározik, mint azt lentebb is látni lehetett. jóféle gimnáziumban tanul, és olyan átlagosan jótanuló. okos gyerek, tehetséges. néha kicsit szemtelen, de mindenki elnézi neki, mert édesen mosolyog. szeret olvasni, bár nem sok ideje van ilyesmire. szeret a barátaival "bandázni" meg ilyenek.. mint egy normális tinédzserfiú. átlagos testalkatú, zöld szemű, barna hajú. jóképű gyerek.

lacika egy kicsit butácska fiú. éppen ezért hívják lacikának, nem pedig simáncsak lacinak. nem épp jó tanuló, sőt.. a szüleinek sok bajuk van vele, sokat lóg, meg ilyenek. tizenöt éves, és ő a basszusgitáros a zenekarban. egy dolog van ami érdekli, és az a zenélés. a próbákra mindig időben érkezik, és sosem hagyja ki. mivel elég magas a korához képest, kosarazni jár, de az edzéseket is szívesen kerüli. pedig szeret kosarazni. csakhát, néha "véletlenül" elfelejt szólni a bandának, hogy edzés lesz és nem ér rá próbálni.. és végül legtöbbször inkább próbára megy, mint sportolni. kék szeme és piszkosszőke haja van, leginkább egy édes kisfiúra emlékezteti az embereket.

panni a banda egyetlen lány tagja, a vokálos. igazából annamáriának hívják, de nemnagyon szereti a nevét, így mindenki panninak hívja. kislány kora óta énekel. tizenhat éves, zene szakon jár középiskolába. hangszeren is játszik (klarinéton), de csak azért, mert "ha már valamilyen hangszeren muszáj, akkor klarinét. csak mert hülye neve van." hosszú szőke haja van, és zöld szeme. a banda többi tagja mindig próbál udvarolni neki, de pechükre van barátja. szeret korcsolyázni, hetente legalább egyszer jégre megy. nemigazán szeret bulizni járni, inkább a haverjaival üldögél a parkban.

zsolti a banda dobosa. mindenhová magával viszi a dobverőit, és minden lehetséges helyen dobol velük. falakon, korláton, ajtón, padon, mindenhol. pici óvodás kora óta dobolni akart. tizennégy éves, így ő a banda legfiatalabb tagja. sokat poénkodik, mondhatni ő adja az alaphangulatot a próbákon. vele tényleg sokat lehet nevetni. még csak általános iskolás, nyolcadikos. nem különösebben izgatja, hogy felvételi időszak van. viszonylag jól tanul, a tanároknak semmi bajuk vele. reméli, hogy bejut abba a gimibe, ahova peti is jár. imádja a harry potter-könyveket, mindet legalább ötször olvasta. 

végül, de nem utolsó sorban dani, aki az énekes. nagyon jó hangja van, általános iskolás korában is zene szakos volt vagymi. most panni osztálytársaközépsuliban, csak nem klarinétos, hanem zongorista. jó hangja van, sokan csodálják. szeret központban lenni, ezértis lett énekes.. gyakran mesél történeteket, és elég sokszor túloz egy-egy dologban. de senki nem veti meg érte, sőt. ő az amolyan "suli legmenőbb sráca".. gyakran jár bulizni a haverjaival. nagyon bírja zsolti humorát, szeret együtt ökörködni a bandával.

és  a bandáról néhány dolog.. rock zenét játszanak többségben. a zenéjüket maguk írják, többnyire közösen. néhány nagy előadó zenéjét is feldolgozzák, de ezeket inkább csak gyakorlásként játsszák. gyakran koncerteznek helyi klubokban, és az iskoláik gyakori fellépői is. sokan szeretik a zenéjüket, az emberek szerint hamarosan befutnak. hát, egyszer talán..

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése